(Android) Ninja warrior: θρύλος των παιχνιδιών περιπέτειας οι κωδικοί αυξάνουν όλα
Feb 5, 2022 10:41:35 GMT
Post by tadarkcelectsi on Feb 5, 2022 10:41:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja warrior: θρύλος των παιχνιδιών περιπέτειας ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja warrior: θρύλος των παιχνιδιών περιπέτειας IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι κωδικοί αυξάνουν όλα ▞▞▞
▞▞▞ Ninja warrior: θρύλος των παιχνιδιών περιπέτειας 2022 version ▞▞▞
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι με όλη μου την καρδιά, διαμορφώνει τον τρόπο ζωής μου, του να συμπεριφέρομαι στους ανθρώπους, είναι ένα τόσο διασκεδαστικό παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ, προσθέστε περισσότερα στάδια σε αυτό, θέλω να το παίζω όλη μου τη ζωή!! !! ευχαριστώ!!!💖👌
Διαγραφή εντός 48 ωρών από την αναπαραγωγή. Καταπληκτικό παιχνίδι, γραφικά, μουσική κ.λπ.. τα χειριστήρια σταματούν τυχαία να λειτουργούν και θα πρέπει να παρακολουθήσω πέντε διαφημίσεις στη σειρά. Ξέρω ότι πρέπει να κερδίσεις χρήματα, Τοχ, αλλά τι διάολο.
Τέλειο παιχνίδι ποτέ
Αρκετά καλό
Αποσπάστε την προσοχή βαρετό και πολύ προκλητικό.
Το παιχνίδι είναι ενδιαφέρον αλλά μικρές λεπτομέρειες, χωρίς ιστορία. Αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον, τα γραφικά, οι κινήσεις και η αρένα επίσης, οι κινήσεις είναι λιγότερες και τα όπλα επίσης
Ninja warrior: legenda permainan pengembaraan Cabaran kwj
Αλλά δεν μπορώ να πάω μετά από την 3η ζώνη, οπότε αν ανεβάσετε τη 2η έκδοση, παρακαλώ, μην δυσκολεύεστε έτσι. Δημιουργήστε το λίγο εύκολο. Θα θυμώσω πολύ όταν δεν μπορώ να πάω στο 7ο επίπεδο στην 3η ζώνη και απεγκατέστησα το παιχνίδι, οπότε παρακαλώ δημιουργήστε τη 2η έκδοση εύκολα μετά από κάτι τέτοιο 🙂🙂☺☺☺
Αυτό είναι απολύτως ωραίο, αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι έλεγχοι δεν είναι ακριβείς!😀
Έχω φτάσει στο δεύτερο τελευταίο στάδιο αλλά όταν ανοίγω ξανά το παιχνίδι δείχνει ότι είναι κλειδωμένο αλλά έχω παίξει σε επίπεδα αυτού. Και δεν μπορώ να παίξω το προηγούμενο επίπεδο.
Cool παιχνίδι. Προτείνεται έντονα.
Σου προκαλεί λίγη οργή, αλλά είναι πραγματικά διασκεδαστικό και προκλητικό και συνέστησα επίσης τους δύο αδερφούς μου που παίζουν shadow fight two και τους άρεσε πολύ επίσης
!!!!! Εγώ σας προτείνω να κατεβάσετε αλλά μετά το τρίτο επίπεδο είναι πολύ δύσκολο
Δεν υπάρχουν επίπεδα μετά την ήττα του ryu raiki και αυτό είναι το χειρότερο μέρος γιατί περιμένεις να προχωρήσεις περισσότερο μετά την ολοκλήρωση ενός τόσο δύσκολου επιπέδου Εξαιρετικά ανικανοποίητος😠😠😠😠
Φανταστικός
Είναι ένα καλό παιχνίδι. Αλλά όχι για εσάς εάν θέλετε μια εμπειρία τρεξίματος και όπλου. Χρειάζεται υπομονή και κάθε αφεντικό χρειάζεται κάποια στρατηγική. Ακριβώς όπως οι πραγματικοί νίντζα. Ωραίο παιχνίδι. Μου αρέσει.
Το παιχνίδι είναι καλό με καλά γραφικά, αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει να ελέγξω. 1. Σημεία ελέγχου για εύκολη διαδρομή είναι κοντά ενώ η δύσκολη διαδρομή είναι μακριά. 2. Πολύ λιγότερες δεξιότητες των νίντζα, πρέπει να περιμένουν περισσότερα από 10 δευτερόλεπτα για να φορτώσουν ξανά τις δυνάμεις. Απαιτούνται περισσότερα όπλα. Επίσης θα πρέπει να υπάρχει έλεγχος για να τρέχει πιο γρήγορα. 3. Ορισμένες παγίδες είναι μαύρες στο χρώμα, γεγονός που καθιστά δύσκολη την ορατότητα. 4. Και τέλος αυτά τα παιχνίδια δεν είναι για παιδιά. Πρέπει να υπάρχει μια έκδοση δυσκολίας για τα παιδιά, όπως εύκολη, μέτρια και δύσκολη.
Ήταν ένα καλό παιχνίδι, αλλά το τελευταίο αφεντικό είναι αδύνατο να νικήσεις και ό,τι και να κάνεις δεν μπορείς να φέρεις την υγεία του στο μισό
Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι τόσο καλό που δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω το παιχνίδι
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά δεν μπορώ να ρυθμίσω την ευαισθησία, οπότε πιέζω για να πηδήξω και άλλες φορές λειτουργεί και άλλες όχι. Το ίδιο με όλους τους διακόπτες δράσης
نبرد نینجا: افسانه بازی های ماجراجویی ماجراجویی tdoa
Νικ
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι και τελείωσα το ushihumaru
Τρίτο στάδιο υπάρχει επίπεδο που μπορεί κανείς να κατέβει, υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, έχω επίσης
Το παιχνίδι ήταν λίγο βαρετό μετά από λίγο. Και τα χειριστήρια είναι λίγο μικρά
Ωραίο παιχνίδι το πραγματικό αντίγραφο του ninja arashi, αλλά προσπαθήσατε καλά για να φτιάξετε ninja είναι αργό σε σύγκριση με το ninja arashi, πρέπει να βελτιώσετε τα χειριστήρια γιατί είναι το χειρότερο αυτή τη στιγμή
Clumsy Ninja Aventure vvqt
Ο έλεγχος παιχνιδιού δεν είναι καλός 🤯🤯 πλήκτρα ακρίβειας ελέγχου πολεμιστή όχι και τόσο άσχημα, η ακρίβεια ελέγχου του παιχνιδιού ninja arasi είναι εντυπωσιακή, εστιάζετε μόνο στα γραφικά 👎👎👎
Ένα εντάξει παιχνίδι δωρεάν, τα χειριστήρια δεν λειτουργούν έχουν χρόνο, οπότε είναι απογοητευτικό, αλλά χρειαζόμουν ένα νέο τηλέφωνο ούτως ή άλλως lol
Δηλαδή αυτή η πίστα είναι λες εκεί στα αγκάθια που κινούνται όταν γίνεσαι κούτσουρο πεθαίνεις Δηλαδή αυτός που το έφτιαξε μάλλον είναι τρελός ή αυτή που την έφτιαξε 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎🦶🦶🦶🦶🦶🦶🦶🦶🦶🦶🦶🦶🦶🦶 🦶🦶👅👅👅👅👅👅👅👅👅👅👅👅👅👅👅👅👅👅👅👅👅👅👅🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍 ♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣
Διασκεδαστική εμπειρία n αναβαθμίσεις χαρακτήρων. Ιδανικό για παιχνίδι με τηλέφωνο. Η μουσική είναι φλάουτο. Χαχαχα
καταπληκτικό παιχνίδι.... ψάχνω για μη διαβαθμισμένη έκδοση.που θα είναι πολύ πιο πνευματική ☺️
Воин ниндзя: легенда приключенческих игр Приключения pqni
Πραγματικά ωραία εμπειρία. Αλλά το 4ο επίπεδο πολύ δύσκολο.
Καλό animation και εύκολα επίπεδα. Κάντε περισσότερα επίπεδα για να πάρετε 5🌟
Воин ниндзя: легенда приключенческих игр Приключения pqni
Είναι το αντίγραφο του ninja arashi, αλλά μερικά πράγματα έχουν αλλάξει για παράδειγμα το φόντο και τα κουμπιά ελέγχου για τα κουμπιά είναι τόσο μικρά. Φτιάξτο
Όλα ξεκίνησαν καλά και είχα 5 αστέρια στο μυαλό μου μέχρι να φτάσω στο επίπεδο 5....... Τι στο διάολο συμβαίνει με το επίπεδο 5; Όλα φαίνονται σαν ένα γραφικό λάθος, καθώς το επίπεδο έχει ανατιναχθεί. Επιλύστε αυτό το σφάλμα στο επίπεδο 5, καθώς θα μπορούσε να είναι ένα υπέροχο παιχνίδι.
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά γιατί έδωσα 2 αστέρια είναι λόγω ημερήσιου φόρου Δεν μπορούν να σας επιτρέψουν να δεχτείτε τον ημερήσιο φόρο σας
Τα κουμπιά πλοήγησης πρέπει να είναι μεγαλύτερα. Κατά τα άλλα μου αρέσει ο τρόπος που δημιουργήθηκε. Οι μικροί χαρακτήρες είναι υπέροχοι. Θα ήταν καλύτερα σε πιο φωτεινή θέα. Μοιάζει με σκοτεινό. Σούπερ παιχνίδι
Ουάου..... καταπληκτικό το παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι είναι σοβαρό αλλά ο έλεγχος είναι πολύ εύκολος. Το παιχνίδι παίζεται πολύ ενδιαφέρον. Ευχαριστώ για το παιχνίδι.
Αυτό το παιχνίδι είναι απολύτως υπέροχο μην κάνετε λάθος να μην το εγκαταστήσετε. Είναι δύσκολο να κερδίσετε τα επίπεδα αλλά είναι διασκεδαστικά
Χάσιμο χρόνου, μοιάζει με κάτι από τη δεκαετία του '90 και ανόητο
Φαίνεται καλό, αλλά το παιχνίδι δεν ανταποκρίνεται
Ninja warrior: legenda permainan pengembaraan Cabaran kwj
Αν και είναι ένα αντίγραφο του Ninja Arishi, εξακολουθώ να βρίσκω το παιχνίδι πολύ περιπετειώδες και ενδιαφέρον, έχει περισσότερα επίπεδα και απαιτεί βαθιά σκέψη για να τα περάσετε. Μου αρέσει και δεν μετανιώνω που το έπαιξα.