Post by tadarkcelectsi on Feb 5, 2022 10:44:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакирање неограничених поена ▞▞▞
▞▞▞ I, The One - Fun Fighting Game 2022 version ▞▞▞
Ова игра је лоша. Превише је тешко победити.
Добра игра
Веома добра игра и лака за играње да не укључујем колико је забавна.
Свиђа ми се ова игра, управо сам је играо данас, али ствар је у томе што ме ботови понекад не пуштају
Ова игра би имала потенцијал ако бисте могли боље да контролишете особу. Срање је како задате ударац или ударац и промашите и ваша особа је сада окренута на погрешан начин.Такође би требало да будете у могућности да закључате противника тако што ћете додирнути друге људе.
Забавно је играти јер можете играти на мрежи са пријатељима и породицом да видите да ли они имају више искуства од вас
Вов😮.
Обожавам игру и све, али проблем је што кад год играм рекламу онда игра само почиње да заостаје
Ово је игра са 2 звездице јер је искуство у борби ужасно
Досадно не може ништа да игра је попо игра
Игра је досадна и понављајућа
Пада сваки пут када отворим на 7т про.
Ова игра није баш добра, скоро сваки погодак пролази кроз њих и АИ могу направити неку врсту потеза који вас скоро увек одвоји, зато је то 1 звездица.
I, The One - Aksi Pertarungan Laga pfmp
최강 승자 - 액션 격투 게임 액션 mjy
ЗАИСТА ВОЛИМ ОВУ ИГРУ!!! Али један од разлога који ме је наљутио јесу рекламе јер када завршите тучу постоји реклама и реклама!!! али стварно волим физику и борбене контроле ДОБРА ИГРА!!!!1!1!
I, The One - Fun Fighting Game Akčné sknq
Ово је моја омиљена игра, тако да сам био нооб за професионалце и наставио сам и побеђивао у ствари, није заостајање, тако да
Најгора игра икада, немојте се трудити да је испробате. Поврх свега, најгоре контроле, није ни најмање пријатељски, потребно вам је доста времена да се прво навикнете на то. Вредело би да је само то, али као што сам рекао није.
Вратио се да оставим рецензију. Само да знате да је ова игра апсолутно смеће. Најгоре контроле, АИ је ОП и лоша графика. припада смећу.
किल दिल-Hindi
Молимо вас да ову игру направите онлајн и играте за више играча када направите ову игру онлајн и игру за више играча добијете већу повишицу
Dragon Mania: A Lenda Simulação mdpw
Кад год затворим ИГРУ И ПОНОВНО ЈЕ ОТВАРИМ, МОЈ ЗАРАЂЕНИ НОВАЦ И ИГРАЧИ И ПРОГЕС изгубљених нивоа, па вас молим да решите овај проблем упркос овим проблемима, игра је веома добра, али решите овај проблем да би била одлична
I, The One - Fun Fighting Game Akčné sknq
Извините господине зашто играч када сам ја ниво 9 и старији у 9 играч којег сам чекао и удари када дође ниво 9, молим вас да направите онлајн игрицу и ажурирајте је
Играо сам ову игру користећи Блуестацкс 5, добра је. Након ажурирања уживао сам у овој игрици.
I, The One - Fun Fighting Game ஆக்ஷன் zup
Момци, ова игра сећа се нашег детињства
То је стварно добра игра. Невероватно 👏
Ово је веома добра игра, заиста је волим тако да сам јој дао оцену пет звездица. али можете ли молим вас да направите ово ажурирање да људи ходају по зградама и када паднете учините да и људи падну и можете ли да додате животиње у игрицу, молим вас... ћао!
Преспоро кретање погађа преспоро
За много реклама
Контроле нису добре. Свеукупна игра је невероватна, покушајте да побољшате контролу👍🏻
Невероватно је да можете преварити људе на смрт, а на канцеларији можете добити много новца и удвостручити га, ја добијам 3к од сваке утакмице у канцеларији
I, The One - Fun Fighting Game ஆக்ஷன் zup
Не оно што је играо додатак, али иначе пристојна игра
Тако добро, али флипин ботови или пеплое су тако такооооо тешки